EADVirtuel 2020

Kongresrejser

EADV 2020 skulle have været afholdt i Wien. Som tidligere år var der en gruppe på 12, som havde tilmeldt sig Knowleadge2go rejsekonceptet. Pga Covid-19 situationen, blev EADV 2020 ændret til 100 % virtuel kongres.

Knowleadge2Go

Knowleadge2Go blev skabt på opfordring af en jysk hudlæge, som midt i en travl hverdag var ansvarlig for at booke flybilletter og hotel for sine kollegaer, da de valgte at rejse sammen på kongres, så de ikke var alene i 3-5 dage efter endt kongresprogram. 
Hun havde den dag, jeg var på besøg, fået information om, at deres flybilletter var aflyst og stod nu midt i et travlt patient program og skulle få håndteret ombookning af flybilletter samt at få givet information til kollegaer.

Knowleadge2Go er til dig, der som fagperson har brug for ny viden, og som ønsker at få europæisk eller international opdatering, men ikke ønsker at være alene efter endt kongresdag.  
Nordiske, europæiske og internationale kongresser er som regel åbne for både læger og sygeplejersker.

Pia, kan du ikke begynde at arrangere kongres rejser for os – du har deltaget i så mange kongresser og ved, hvad det er, vi har brug for”

Og det blev så til en prøve i 2016 – for at se, hvor mange der var interesseret i dette koncept.  
Årene er gået – og siden har der været en tur hver år i februar-marts til Den amerikanske Dermatologi og Venerologi kongres, AAD samt i oktober til den Europæiske dermatologi og venerologi kongres EADV.  
Socialt fungerer det optimalt med en lethed og tryghed ved at rejse sammen, og eftersom det er dedikerede læger og sygeplejersker, der vælger at rejse på kongres, er der altid interessante samtaler om dagens program og nye indsigter rundt bordet.

Jeg er din vært, sørger for at du får en god rejseoplevelse, samt at hotellet er godt beliggende – enten tæt på kongressen eller i bymidten med god beliggenhed ift. en metro med god forbindelse til kongressen.

Knowleadge2Go er oftest en gruppe på 12-14 personer, indenfor samme speciale – sygeplejersker og læger og til tider ægtefæller. Som deltager afholder du selv alle udgifter, som jeg har undersøgt, planlagt og købt til og for dig. Du kan under dit ophold være social efter dit eget ønske, og nyde de gode relationer, der skabes, når tiden er til gode samtaler, gåture og fælles refleksion efter en kongresprogrammet.